Dostava

DOSTAVA SVIH ELEKTRIČNIH BICIKALA JE BESPLATNA!


Prodavatelj dostavlja pakete samo putem kurirske službe DPD isključivo na području Republike Hrvatske. Rok isporuke je 4 radna dana nakon narudžbe. Uslijed trenutačne situacije s koronavirusom, postoji mogućnost da će isporuka potrajati malo dulje. U takvim slučajevima molimo vas za strpljenje i razumijevanje.


Sve električne bicikle šaljemo u originalnom pakiranju proizvođača. Električni bicikli su 75 % sastavljeni i nisu spremni za vožnju. Zbog vaše sigurnosti električne bicikle ne sklapajte sami. Električni bicikl mora sklopiti za to kvalificirani stručnjak/ovlašteni serviser koji će montažu zabilježiti na jamstvenom listu i dodati pečat. Električni bicikl možete sklopiti besplatno kod najbližeg ovlaštenog servisera električnih bicikala Crussis. Popis ovlaštenih servisera možete naći na jamstvenom listu ili u uputama za uporabu. Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu zbog nestručnog sklapanja električnog bicikla.


Po primitku uplate prodavatelj se obavezuje isporučiti naručeni proizvod putem kurirske službe u najkraćem mogućem roku. Uz predočenje valjanog osobnog dokumenta, dostava je moguća i odrasloj osobi (članu kućanstva) i ovlaštenoj osobi ili službi pravne osobe. Ako dostavna služba ne nađe kupca na navedenoj adresi, prodavatelj ne snosi odgovornost za nemogućnost isporuke. U tom slučaju dostavljač će ostaviti obavijest s kontakt brojem. Potpisivanjem dostavljaču po primitku paketa smatra se da je kupac preuzeo proizvod. U slučaju odbijanja primitka naručenog proizvoda bez valjanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati povrat svih nastalih troškova. 


Ako je roba oštećena tijekom prijevoza, morate bez odlaganja obavijestiti poduzeće koje je izvršilo prijevoz i ispuniti svoj zahtjev. Prodavatelj ne odgovara za nezakonite radnje trećih osoba.