Načini plaćanja

Plaćanje debitnim ili kreditnim karticama:

U online trgovini e-kozmos.hr omogućujemo vam plaćanja karticama MasterCard®, Mastercard Electronic, Visa, Visa Electron, Visa Premium, V Pay, American Express, Diners, Maestro, Discover i DinaCard. Kod plaćanja karticama izdavatelji kartica naplaćuju od 1,5%.


Mastercard ID Check
Visa Secure
American Express
Diners Club International
Visa
Mastercard
Maestro
Discover
DinaCard


Kupnja na rate:

U trgovini e-kozmos.hr možete plaćati na rate karticama sljedećih izdavatelja: Zagrebačka banka, PBZ i Erste Club. Pri kupnji s otplatom na rate obračunava se naknada izdavatelja kartice, i to:

PBZ:

2–12 rata 5,78 %

13–24 rate 9,53 %

ZAGREBAČKA BANKA:

2–3 rate 3,2 %

4–6 rata 4,2 %

7–12 rata 5,7 %

13–24 rate 8,5 %

25–36 rata 9,20 %

ERSTE CLUB:

2–12 rata 6 %

13–24 rate 8,5 %

25–36 rata 10,5 %


Sigurnost pri plaćanju:

Trgovina e-kozmos.hr koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

WSPay

Uplata na žiro račun virmanom ili putem internet bankarstva:

Kada odaberete ovu mogućnost kao način plaćanja, na kraju narudžbe na e-poštu dobit ćete podatke za uplatu. Uplatu možete izvesti putem internet bankarstva ili virmanom u banci ili pošti.


Plaćanje pouzećem: 

Kada za način plaćanja odaberete pouzeće, plaćanje možete izvesti pri isporuci električnog bicikla dostavljaču isključivo gotovinom. Molimo da pripremite gotovinu prije dolaska dostavljača.


PayPal: 

U našoj online trgovini prihvaćamo i plaćanja PayPal računom ili kreditnim karticama putem PayPal sustava. PayPal je siguran i raširen sustav za plaćanje usluga putem Interneta. Uz PayPal možete platiti usluge i za pojedince i za tvrtke. PayPal sustav vam omogućuje odabir između dva načina plaćanja: PayPal računom ili kreditnom karticom putem PayPal sustava. 


Ako još nemate PayPal račun, možete ga dobiti registracijom u sustav na www.paypal.com i kreiranjem vlastitog korisničkog računa za koji se koristi e-mail adresa. Korisnički račun mora biti verificiran kreditnom ili debitnom karticom (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron, debitna kartica je prikladna ako ima Mastercard ili Visa logo). Paypal dopušta registraciju čak i bez kreditne kartice. Sredstva možete prenijeti na svoj račun putem UPN obrasca. Dodatne informacije možete dobiti na njihovoj službenoj web stranici www.paypal.com.


Prilikom plaćanja PayPal računom ili kreditnim karticama (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron), plaćanje se vrši putem davatelja www.paypal.com koji je poznat kao siguran i brz anonimni sustav online e-plaćanja kreditnim karticama u stvarnom vremenu uz trenutnu on-line autorizaciju. Kada odaberete plaćanje putem PayPal sustava, sustav će vas preusmjeriti na sigurnu stranicu PayPal sustava plaćanja kreditnom karticom. Ispunit ćete obrazac za plaćanje, provjeriti sve gore navedene podatke i potvrditi uplatu nakon završetka procesa. Nakon vaše potvrde, sustav će vas vratiti na našu web stranicu.


plaćanje PayPal


Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka:

Vaši podaci su računalno obrađeni i zaštićeni sukladno svim važećim propisima. Trgovina e-kozmos.hr obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihovog korištenja. Kupcima redovito dajemo mogućnost odabira u svezi s upotrebom njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici e-kozmos.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.