Za ponuditelje smještajaPoštovani,

Zovem se Mitja Lorber i direktor sam tvrtke Lorber Sports d.o.o. Stručnjak sam s više od 20 godina iskustva na području prodaje bicikala, e-bicikala i dodatne biciklističke opreme. Posljednjih godina sve smo više specijalizirani za prodaju e-bicikala. U našoj ponudi možete pronaći više od 130 modela CRUSSIS e-bicikala. Trenutno poslujemo na tri EU tržišta: u Hrvatskoj, Austriji i Sloveniji. Najveći smo trgovac CRUSSIS e-bicikala u ovoj regiji. 


CRUSSIS je najbrže rastuća tvrtka za proizvodnju e-bicikala u EU koji se proizvode u Pragu, Češka. U ponudi imamo sve vrste električnih bicikala kao što su gradski, cross, trekking i brdski. Možemo se pohvaliti najboljim omjerom kvalitete i cijene na tržištima EU jer drugdje jednostavno ne možete dobiti više za svoj novac. Trenutno nudimo e-bicikle koji imaju najsnažnije baterije na tržištu, do 900 Wh (domet do 200 km). Ugrađuju se kvalitetni, izuzetno snažni Bafang (M400M500) i OLI Sport motori, a novost za 2023. godinu su PANASONIC (GX UltimateGX Power plus) motori. CRUSSIS e-bicikli vrlo su popularni na tržištu EU, a osim iznimnog omjera kvalitete i cijene, imaju i jedinstven atraktivan dizajn: tako lijepe kombinacije boja i privlačne e-bicikle nećete pronaći nigdje drugdje. U mnogim zemljama EU e-bicikli su već zamijenili klasične bicikle i sada su redovita pojava. Gosti se lakše odlučuju na rezervaciju smještaja ako na jednom mjestu mogu iznajmiti električne bicikle. Stavljanjem e-bicikala u svoju ponudu osigurat ćete konkurentsku prednost u odnosu na druge pružatelje smještaja koji nemaju e-bicikle u svojoj ponudi, a ujedno će zadovoljstvo i iskustvo gostiju biti na višoj razini. S obzirom na super nisku cijenu, uložen novac možete vratiti prije nego u jednoj sezoni, uobičajena cijena najma e-bicikala kreće se od cca 200 kuna po danu.


Trenutno u ponudi imamo ograničenu zalihu modela iz 2022. za koje nudimo dodatnih 7% popusta na već nisku cijenu. E-bicikle možete pogledati na poveznici ispod:


E-BICIKLI CRUSSIS


Uskoro ćemo dodati modele za 2023. godinu koji već dolaze. U slučaju kupnje veće količine e-bicikala, možemo se dogovoriti za dodatni popust (također na modelima 2022). Uz kupnju e-bicikla poklanjamo i robusni stalak za e-bicikl te kvalitetnu InMold kacigu. Za eventualnu kupnju dodatne biciklističke opreme odobravamo popust od 40%. Nove modele e-bicikala za 2023 možete vidjeti na donjoj poveznici:


KATALOG E-BICIKALA 2023

Također imamo organiziranu servisnu mrežu diljem Hrvatske, u Istri u gradovima Umag, Pula i Rijeka. Cijena e-bicikla uključuje besplatnu dostavu, montažu e-bicikla kod ovlaštenog servisera i besplatan pregled/servis u jamstvenom roku 3 mjeseca od kupnje. Bez obzira na to što većina proizvođača e-bicikala ne daje jamstvo u slučaju komercijalne uporabe e-bicikala, mi nudimo i najbolje jamstvo u EU za komercijalne svrhe, odnosno 2 godine za motor i zaslon te 1 godinu za bateriju i druge dijelove. Zbog izvrsne kvalitete reklamacija gotovo da i nemamo, a ako ih ima, rješavamo ih brzo i učinkovito. 


Ako ste obveznik za PDV i e-bicikle kupite preko svoje tvrtke, porez možete odbiti naknadno prilikom obračuna PDV-a i e-bicikli će biti kupljeni po znatno nižoj cijeni.


Također ćemo vas rado upoznati s radom naših e-bicikala uz prethodni dogovor. Ukoliko ste zainteresirani, javite nam se i mi ćemo dogovoriti termin.
Hvala i srdačan pozdrav!


MITJA LORBER, direktor,

Lorber Sports d.o.o.KONTAKTIRAJTE ME